top of page

December 29-30.

"Apró dolgok" folytatása


Tehát: ne adj ételt a testednek,

amíg nem adtál ételt a lelkednek -

ez az első, és nagyon lényeges. Hogy képesek legyetek az Úton haladni, meg kell tartanotok ezeket a dolgokat. Az igaz élet megelőzi az igazságot...


Holnap fizikailag már nem leszek köztetek, mert Mesterem - Isten, aki benne lakozik -, úgy kívánja, hogy menjek el. Lehet, hogy nem leszek veletek fizikailag, de a gondolataim veletek maradnak. A Krisztuserő vagy Istenerő mindig ott van bennetek, a ti érdeketekben működik, és minden lehetséges segítséget, támogatást és védelmet megad. Maradjatok tehát kapcsolatban vele, ne vezessen félre semmi, amit hallotok kívül, hacsak nem győződtetek meg róla saját magatok, hacsak nem a saját szemetekkel láttátok.


Mindannyian Isten gyermekei vagytok, és a gyermekek mindig drágák az Atyának. Mindannyian drágák vagytok Istennek, aki bennünk lakozik. Nekem is drágák vagytok. És haladjatok nap mint nap, kívánom mindannyiótoknak: legyetek követek, jobbak, mint én. Minden atya azt szeretné, hogy gyermeke még hivatottabb, még képzettebb legyen, mint ő.


Csak ennyit akartam mondani. Holnap elmegyek, de csak fizikailag. A bennetek levő erő segíteni fog, és minden védelmet megad számotokra. Maradjatok vele kapcsolatban. Ez minden, amit mondani akartam.


Látjátok, milyen szerencse, hogy láttok engem, de én még szerencsésebb vagyok nálatok, mert ti csak egyet láttok, de én mindannyiótokat látlak. Hát nem vagyok szerencsésebb? A szeretet mindent megszépít. És köszönetet mondok azoknak, akik keresztes hadjáratot folytatnak velem azért, hogy ezt az üzenetet minél több embernek közvetítsék. Ez az Ő munkája: az érdem Istené és a Mesterünké.

(SS 73/2, 12. o.)

Vége.

bottom of page