top of page
santmat, sant mat, meditáció, surat shabd jóga, satsang, sant ajaib singh

Zengd a Satguru dícséretét

A Zengd a Satguru dicséretét válogatás azokból a beszédekből, amelyeket Sant Ji az elmúlt tizenöt év folyamán a satsangokon éneklés előtt, illetve kérdésekre adott válaszok során mondott a bhajanok éneklésének fontosságáról és jelentőségéről.

Zengd a Satguru dícséretét

A Zengd a Satguru dicséretét válogatás azokból a beszédekből, amelyeket Sant Ji az elmúlt tizenöt év folyamán a satsangokon éneklés előtt, illetve kérdésekre válaszolva mondott a bhajanok éneklésének fontosságáról és jelentőségéről. Ezzel a témával természetesen több beszéd is foglalkozik, ezek a Streams in the Desert c. könyvben, valamint a Sant Bani Magazine-ban olvashatók.

A címet Mastana Ji bhajanjának refrénjéből kölcsönöztük: Satguru Ke Guna Ga Le – ,,Ember, zengd a Satguru kiválóságát, és vess véget a születés és halál körforgásának. Miután menedéket találtál nála, az Ő szégyene lenne, ha nem óvna meg a Halál Urától.”


Könyvünk annak a sorozatnak második része, amely a Mesterek meghatározott témában egybegyűjtött kisebb beszédeit tartalmazza. A sorozattal kapcsolatban további információ a következő címeken nyerhető:
 

Sant Bani Ashram
Osgood Road, Franklin, NH 03235, USA

Sant Bani Alapítvány
1121 Budapest, Mártonhegyi út 31/C.

Tartalomjegyzék

bottom of page