top of page

Május 12-13.

Minden zavar és szenvedés alapvető oka a vágy... 

Ha a szent Hangfolyamot rendszeresen hallgatod egy ideig, vágyak nélkülivé válsz.


Kipróbált gyógyír ez. A lélek beleolvadása a szent Shabdba kimondhatatlan áldást és harmóniát teremt, a vágyak gyökerei elsorvadnak. ...Merüljetek a Hangfolyam édes hallgatásába, amely letisztítja az elmét, megtisztítja a szívet és felemeli a lelket.


Amikor a lélek a magasabb tudatossággal lép kapcsolatba, erőt és felüdülést nyer. Ha a testről elirányítjuk a figyelmet, és felfelé megyünk, a test tökéletesen megpihen... A természet törvénye szerint ha igazán mélyen alszunk, akár csak néhány percig is, az elég. Azoknál, akik ezen az Ösvényen utaznak, nagyon gyakori jelenség, hogy kevesebb alvásra van szükségük.

(TKS2, 100. o.)


Kérlek, jegyezd meg, hogy amikor aludni térsz, belső látásodat minden erőltetés nélkül a összpontosítsd a szemközpontra, és teljesen engedd el magad. Minden reményedet és törekvésedet helyezd a kegyes Mestererőbe, amely fölötted működik, hogy megáldjon mély és üdítő alvással. Így nemcsak megnyugtató békességben lesz részed, hanem kegyelme által a belső megvilágosodás is növekedhet, miközben alszol.

(SE, 1976, 146. o.)

bottom of page