top of page

Október 22-23.

Örülök, hogy Indiába szeretnétek látogatni, de amit jobban szeretnék, az az, hogy ne legyen szükségetek a fizikai kézre, lábra és testre, hanem lábak nélkül utazzatok, nyelv nélkül beszéljetek, szem nélkül lássatok és fül nélkül halljatok, és... a (belső) kapunál ülve ne csak Indiába jussatok el, hanem Brahmand egész területére. Mi a haszna annak, ha Indiába látogattok fizikai valótokban, ha nem mentetek e világon túlra?


Ha... Indiába akartok jönni, és látni a Gurut, akkor ne feledjétek, hogy a fizikai megjelenése nem az igazi alakja a Gurunak, pusztán öltözék, amelyet magára öltött ebben a világban, és amelyet itt fog hagyni. A Guru igazi alakja a Szent Hang, ebben az alakban hatol át tested minden pórusán, és foglal benned helyet.


Szárnyalj felfelé a hit és a szeretet szárnyán, hogy mindennap beszélhess vele, és mindig vele lehess.


Amikor a szemközpont mögé jutsz, akkor találkozol a Guru sugárzó alakjával, és amikor eléred Trikutit, a Guru magára ölti Hangfolyam alakját, így kísér tovább egészen Sach Khandig. Szárnyalj felfelé a hit és a szeretet szárnyán, hogy beszélhess vele mindennap, és mindig vele lehess. Ne csüggedj, mert ez fokozatosan következik be majd. Rendszeresen végezd imádatodat, és egy nap mindez a hatalom a tiéd lesz. Eléred igazi otthonod.

(SB 85/4, 11. o.)

bottom of page