top of page

Szeptember 1-2.

Krisztus azt mondja: "Én vagyok az élet kenyere. Az élet kenyere alászállott a mennyből." (Jn 6, 35-41)

(TKS2, 75. o.)


"Egyetek engem, és igyatok engem" - mondja még... Minél inkább erősíted kapcsolatodat az Igével, a Fénnyel és Hanggal belül, annál inkább az élet kenyerét eszed.


Minden tökéletlenség elhagy majd, éppúgy, mint amikor a tűz mellé telepedve egész testedben átmelegszel. A Hangfolyam hallgatásával minden erény lakhelyévé válsz.


Amikor a Hangfolyamot hallgatod, meghatározhatod azt az irányt, amerre menned kell. Látni azt jelenti, a belső szem kinyílik, és látni fogod, merre mész. Sajnos azt kell mondanom, keveset foglalkozunk ezekkel a dolgokkal, időnket haszontalanságokra pazaroljuk.


Kérlek tehát, több időt szánjatok a gyakorlásra. Növekedjék bennetek az Isten iránti szeretet. Áldottak lesztek. Életeteket így használjátok ki majd a legjobban.


Mindannyian erősen fogadkozunk, de amikor meg kell valósítanunk elhatározásainkat, elbukunk. ...ezért kínlódunk olyan keservesen - és az ígéretek, hogy holnaptól megváltozunk, ...az a holnap a Negatív Erő kezében van, és soha nem jön el. ...tehát nézzetek magatokba, és lássátok, mit tesztek értékes életetekkel.


Miért nem most láttok neki a jó munkának?...

(TKS2, 89. o.)

bottom of page